ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Υπάρχουν τρεις τρόποι αποστολής/παραλαβής της παραγγελίας σας:

 1. Με Γενική Ταχυδρομική (courier)*.
 2. Με ΕΛΤΑ. *Παραλαβή από το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ σε 10 εργάσιμες ημέρες.
 3. Παραλαβή από το κατάστημα Αθηνών, Σόλωνος 100.
 4. Για αποστολή στην Κύπρο, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.
 5. Αποστέλλουμε δέματα σε όλο τον κόσμο μέσω ΕΛΤΑ. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το βάρος του δέματος.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιλέγετε και πώς θα την παραλάβετε.

* Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

 1. Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική
 • Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 • Το κόστος αποστολής βαρύνει τον πελάτη.
 • Τα έξοδα αποστολής είναι 2,05 € μέχρι 2,5 κιλά, προσαυξανόμενο κατά 0,54 € για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από την εταιρεία courier.
 • Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 €.
 • Για παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα από 40 € και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Δεν ισχύει η δωρεάν αποστολή σε περιόδους και πακέτα προσφορών, όπως και παραγγελίες χονδρικής.
 • Για την Αθήνα και την Κύπρο: οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00 π.μ. – 4.00 μ.μ.. Πριν από την παράδοση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με το courier για την ώρα παράδοσης. Στην Αθήνα είναι δυνατή ­- με επιπρόσθετη χρέωση – παράδοση και απογευματινές ώρες, όπως και παράδοση την ημέρα του Σαββάτου.
 1. Αποστολή με ΕΛΤΑ
 • Το κόστος αποστολής βαρύνει τον πελάτη.
 • Τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 € μέχρι 1 κιλό, προσαυξανόμενο για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00 €.
 • Για παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα από 40 € και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Δεν ισχύει η δωρεάν αποστολή σε περιόδους και πακέτα προσφορών, όπως και για παραγγελίες χονδρικής.
 • Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας.
 1. Παραλαβή από το κατάστημα Αθηνών
 • Μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το κεντρικό κατάστημά μας στην Αθήνα, Σόλωνος 100. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο «Τιμολόγηση» και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής «Παραλαβή από το Υποκατάστημα».

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της. Αν υπάρξει κάποια ανωμαλία θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Όροι Επιστροφής
 1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
 2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
Διαδικασία επιστροφής
 1. Αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο κατάστημά μας.
  Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της περιοχής σας και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.
 2. Αν παραλαμβάνετε μέσω Ταχυμεταφοράς (courier). Σε αυτήν την περίπτωση:
  α. Συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  β. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει, ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ότι πληροί τους όρους επιστροφής.
  γ. Αποστέλλετε το δέμα μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής υπ᾿ όψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 3. Αν παραλαμβάνετε με ΕΛΤΑ. Σε αυτήν την περίπτωση:
  α. Συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  β. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει, ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ότι πληροί τους όρους επιστροφής.
  γ. Αποστέλλετε το δέμα μέσω των ΕΛΤΑ υπ᾿ όψιν Τμήματος Επιστροφών. Δεν υπάρχει χρέωση επιστροφής όταν το δέμα δηλωθεί ως απαράδεκτο ή υπάρξει άρνηση παραλαβής από τον παραλήπτη ή δηλωθεί ως αζήτητο μετά την παρέλευση 15ημέρου. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος επιστροφής βαρύνει τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210 36 24 349, είτε μέσω e-mail στο eshop@osotir.org.